Annonsørinnhold

Det er flere grunner til å velge en magnetmadrass

Spesielt dersom du sliter med disse plagene!

Det er flere grunner til å velge en magnetmadrass

Vi gjør oppmerksom på at denne artikkelen ikke er oppdatert de siste to årene. Utviklingen innen medisin går raskt, og informasjonen kan derfor være foreldet.

Publisert
Sist oppdatert

I en hektisk hverdag med både det ene og det andre er det ikke rart de fleste av oss en eller annen gang opplever diverse skader på kroppen. Enten det er snakk om plager ved for eksempel fibromyalgi, en stiv kropp, muskel- og leddsmerter, nakke- og ryggproblemer eller bare dårlig blodsirkulasjon.

Det er nemlig vanligere enn vi tror, men det betyr ikke at vi bare skal godta det og la plagene fortsette! Tvert i mot er det heldigvis en rekke tiltak man kan ty til, som blant annet trening - forebyggende og styrke - og ikke minst bare det å holde seg aktiv.

Men det er ikke alltid like lett å holde aktivitetsnivået høyt nok til at det gir resultater på plagene - for etter en lang arbeidsdag følger middag, ryddig og andre oppgaver som sluker tiden. Da må man ty til andre løsninger, og ja det er faktisk mulig å redusere - til og med bli kvitt - plagene uten at det tar noe ekstra tid.

- Vi mennesker er avhengige av de svake indre magnetfeltene

En megnetmadrass. Ja, du leste riktig! Velloflex madrassen, som inneholder magneter, krever kun at du legger deg på den og sover natten gjennom, og på den måten kan du både spare tid og redusere plager som dårlig blodsirkulasjon, diverse rygg- og nakkeskader, muskel- og leddsmerter, og mye mer.

Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men ifølge Carsten Vang-Hansen, lege og sunnhetskonsulent, er hele jorden vi lever på et naturlig magnetfelt, og alt levende er avhengig av svake indre magnetfelter.

- Vi mennesker er avhengige av de svake indre magnetfeltene som kontrollerer hjerterytmen, hjernebølgene, nerveimpulserne og mye mer, sier Vang-Hansen og fortsetter:

- Hver eneste celle i kroppen danner energi og er påvirket av magnetfelter. Vi er som batterier som påvirkes utenfra. Vi er elektromagnetiske vesner som svinger med jordens magnetfelt og er utviklet med dette.

Med andre ord er vi mennesker helt avhengige av magnetfelter for at kroppen skal fungere optimalt. Vang-Hansen forteller til og med at med riktige magnetfelter kan vi gjenopprette de riktige svingningene i kroppens organer.

- Våre celler kommuniserer elektromagnetisk, og elektromagnetiske felter kan styrke vev og organer, forklarer Vang-Hansen og legger til:

- Mange mennesker har glede av å bruke en toppmadrass med innebygde magneter for å stimulere kroppens naturlige prosesser.

Det er flere grunner til å velge en magnetmadrass

Hvordan fungerer madrassen?

Og det er nettopp slik Velloflex madrassene fungerer. Magnetterapien man får ved å bruke madrassene stimulere kroppens naturlige prosesser. Resultatet kan være alt fra bedre søvn, mindre smerter og mykere muskler og ledd.Hvordan fungerer madrassen?

Magnetene i madrassen bygger på en effektiv og revolusjonerende teknikk hvor magnetene skaper sirkulære magnetfelt med multiple polvekslinger, og det er nettopp denne vekslingen mellom polene som stimulerer kroppen og øker blodets bevegelse. Og resultatet? Mindre smerter, bedre søvn, mykere muskler, mindre spenninger i kroppen og økt velvære.

Den sirkulært oppbygde Velloflex-magneten gir også magneten en optimal effekt, uansett hvilken retning en blodåre har - noe som skiller den fra tradisjonelle magneter i magnetterapi. Ved tradisjonell magnetterapi kan en blodåre havne parallelt med magnetfeltene i stedet for å krysse dem, og effekten begrenses.

Med Velloflex-magneter krysser alltid blodåren hvert magnetfelt minst én gang. Dette gjør at du også kan vri og vende på produktet ditt uhindret uten at effekten påvirkes.

Artikler på Lommelegen er skrevet av leger, sykepleiere, andre helsefaglige yrkesgrupper eller journalister. Forfatter, helseprofesjon og dato oppgis på alle artikler.

Vi har strenge retningslinjer for hvilke kilder vi bruker i våre artikler, og vi fremmer ikke fenomener som ikke er vitenskapelig bevist, som for eksempel alternativ behandling.

Lommelegen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi ønsker at våre medisinske artikler skal være så nøyaktig som mulig, og hvis du finner noe feil eller unøyaktig informasjon i våre artikler, kontakt redaksjonen. Artikler som er utdatert er merket.

Les mer om medisinsk kvalitetssikring