Da Gunnar ble kritisk syk, ble kona redningen

- Jeg vurderte aldri å si nei, forteller Kari.

STERK HISTORIE: Da Gunna Gjørlihagen ble alvorlig syk, ble kona Kari Gjørlihagen redninga. Hør deres sterke historie her. Legene og brødrene Wasim og Naeem Zahid kommenterer og forklarer. Se hele episoden av Lommelegen her. Vil du heller høre oss som podcast? Vis mer Vis mer

Vi gjør oppmerksom på at denne artikkelen ikke er oppdatert de siste to årene. Utviklingen innen medisin går raskt, og informasjonen kan derfor være foreldet.

Du vil fra 1. mai 2023 ikke finne noe nytt innhold på Lommelegen. Vi jobber med å avvikle siten. Inntil videre kan du fortsatt lese alt innholdet som før. Lommelegens rådgivningstjeneste ble lagt ned fra 1. mai 2023 og det er ikke lenger mulig å sende inn helsespørsmål til Lommelegen.

Har du spørsmål om personvern? Send en mail til pvo@aller.com. Andre spørsmål kan sendes til kundeservice@aller.no..

PS: Artiklene på Lommelegen er laget for å gi deg generell kunnskap og skal ikke erstatte medisinske råd eller behandling hos helsepersonell. Oppsøk lege hvis du trenger medisinsk hjelp.

Gunnar og Kari ble kjærester i voksen alder. Men dagen de skulle flytte sammen, fikk Gunnar en alvorlig beskjed hos legen. - Nyrene dine svikter, i løpet av noen år må du ha en ny nyre for å overleve.

I denne ukes episode av "Lommelegen" kan du høres deres historie. Du kan laste ned episoden på podcast. Eller du kan se den i Lommelegens Youtube-kanal.

SVARER PÅ SPØRSMÅL OM HELSE: Brødre og legene Naeem og Wasim Zahid og sykepleier Elisabeth.
SVARER PÅ SPØRSMÅL OM HELSE: Brødre og legene Naeem og Wasim Zahid og sykepleier Elisabeth. Vis mer

Oppskriften på six-pack

Legene og brødrene Zahid snakker også om forbrenning og kroppsvekt. Wasim gir deg oppskriften på hvordan du får en six-pack.

- Det er ikke så lett som det høres ut som, påpeker Naeem.

Du får også forklaringen hvorfor trening sjelden er en god strategi for slanking. Og er det sant at enkelte matvarer kan "booste" forbrenning?

Solarium og hudkreft: Er det bare skremselspropaganda?

ER det virkelig så skadelig å sole seg i solarium, eller er det bare noe mediene skriver for å skremme meg, spør jente (27).

Wasim og Naeem svarer og gir ingen rom for tvil.

- Gå for spray-tan og brunkrem istedet!

Se hele programmet her.

LOMMELEGEN 6: Da Gunna Gjørlihagen ble alvorlig syk, ble kona Kari Gjørlihagen redninga. Hør deres sterke historie her. Legene og brødrene Wasim og Naeem Zahid kommenterer og forklarer. Vil du heller høre oss som podcast? https://itunes.apple.com/no/podcast/lommelegen/id1345878943?l=no&mt=2 Vis mer

FLERE EPISODER:

Artikler på Lommelegen er skrevet av leger, sykepleiere, andre helsefaglige yrkesgrupper eller journalister. Forfatter, helseprofesjon og dato oppgis på alle artikler.

Vi har strenge retningslinjer for hvilke kilder vi bruker i våre artikler, og vi fremmer ikke fenomener som ikke er vitenskapelig bevist, som for eksempel alternativ behandling.

Lommelegen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi ønsker at våre medisinske artikler skal være så nøyaktig som mulig, og hvis du finner noe feil eller unøyaktig informasjon i våre artikler, kontakt redaksjonen. Artikler som er utdatert er merket.

Les mer om medisinsk kvalitetssikring