Annonsørinnhold

Aller

Slik tar du vare på hud, hår og øyne i høst

Både hud og hår får utstå tøff behandling under sommermånedene.

Slik tar du vare på hud, hår og øyne i høst

Vi gjør oppmerksom på at denne artikkelen ikke er oppdatert de siste to årene. Utviklingen innen medisin går raskt, og informasjonen kan derfor være foreldet.

Kombinasjonen sol, bading og feriemat med mye sukker, salt og kanskje alkohol kan være dårlig for hud og hår. Bruk høsten på å bygge opp huden og hårets kvalitet med enkle knep. Høstmørke kvelder er perfekte til å ta vare på deg selv, huden og håret ditt.

Hudpleie om høsten

  • Rengjør huden nøye - bruke en mild rengjøring krem eller gel hver dag. Dette fjerner døde hudceller og sminke og åpner opp porene dine for andre hudpleieprodukter.

  • Bruk toner - Bruk en toner etter rens - da får huden tilbake sin PH balanse.

  • Serum - Invester i et bra hudserum som når dypt ned til hudens levende celler. Et serum reduserer fine linjer og styrker huden.

  • Bruk alltid hudkrem - E bra fuktighetskrem med solfaktor og øyekrem tilpasset din aldersgruppe beskytter huden mot ytre faktorer som vær, temperatur og sol og er et must i enhver hudpleierutine.

Du bestiller enkelt dine hudpleieprodukter på nettet. Hos Coverbrands får du nå opptil 60% på utvalgte pakketilbud.

Hårpleie om høsten

  • Bruk alltid balsam. Akkurat som huden din, trenger håret mer fuktighet når vi nærmer oss den kalde årstiden.

  • Kjøp en bra hårkur. Velg en hårkur som passer din hårtype og bruk denne en gang i uken.

  • Invester i kuldebeskyttelse for håret - akkurat som håret trenger varmebeskyttelse når du føner det kan det være smart å la håret få beskyttelse mot kulden under vintermånedene.

  • Tenk også på å unngå å gå ut med vått hår når gradestokken kryper mot minusgrader.

Du finner alt du trenger for hårpleien hos BliVakker.no. Nå får du også opptil 60% rabatt på BliVakkers Hårpleiedager

Slik tar du vare på hud, hår og øyne i høst

Ta vare på synet

Mange linsebrukere opplever at øynene blir tørrere og at man får problem med linsene når gradestokken kryper nedover i kombinasjon med at vi skrur opp varmen innendørs. Mange opplever at det er stor hjelp i å bruke øyedråper i kombinasjon med linsene og stadig flere velger progressive linser.

Hos Lensit finner du alt du trenger av månedslinser, døgnlinser, ukelinser, fargelinser, progressive linser, toriske linser, linsevæske og øyedråper til markedets beste priser. Nå kan du dessuten få opptil 37% rabatt på utvalgte linser hos Lensit.

Artikler på Lommelegen er skrevet av leger, sykepleiere, andre helsefaglige yrkesgrupper eller journalister. Forfatter, helseprofesjon og dato oppgis på alle artikler.

Vi har strenge retningslinjer for hvilke kilder vi bruker i våre artikler, og vi fremmer ikke fenomener som ikke er vitenskapelig bevist, som for eksempel alternativ behandling.

Lommelegen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi ønsker at våre medisinske artikler skal være så nøyaktig som mulig, og hvis du finner noe feil eller unøyaktig informasjon i våre artikler, kontakt redaksjonen. Artikler som er utdatert er merket.

Les mer om medisinsk kvalitetssikring